Snabblån och SMSlån via en agent

Låna pengar med en agent

Att låna pengar på nätet har varit möjligt i många år nu och för att hitta bästa lånet kan man behöva en agent som hjälper till att jämföra olika lån. Sedan starten har flera hundratusen kunder betjänats och vissa företag är idag ledande på SMS-lån. Många företag har utvecklat sina egna säkerhetssystem inom finans som idag gör det till ett av de säkraste sätten att ta snabblån på. Dessa erbjuder i dagsläget ett av de bästa SMS-lånen på marknaden.

Man kan låna upp till 10 000 kr effektivt och lätt. Hos låneföretagen finns inga krångliga avtal som gör att utlåningen drar ut på tiden. Inte heller behöver kunder vara nervösa över att överraskas av dolda avgifter. På lånesidan kan man enkelt ansöka om lån bara genom några få klick. Med en e-legitimation kan man ansöka om lån året om dygnet runt.

Företagen är hela tiden tydliga med vilka avgifter som tillkommer. Den effektiva räntan visas hela tiden. Värt att poängtera här är att den effektiva räntan alltid beräknas på ett helt år. När man då tar ett snabblån, SMSlån eller allmänt mikrolån så blir den effektiva räntan vilseledande.

Återbetalning av lån

Låneföretag har en återbetalningsperiod på 30 dagar eller längre. Inom 30 dagar eller den tid som gäller ska alltså hela lånet samt räntan betalas tillbaka. Det går inte delbetala lånet, utan hela avgiften ska betalas i tid. Återbetalningen av lånet görs till ett angivet bankgirokonto, och såväl förfallodag som kreditbelopp står angivet på avin/fakturan från företaget. Lån från många företag kan dock inte amorteras.

För att få ta lån hos behöver man vara minst 18 år gammal och ha en taxerad årsinkomst på minst 100 000 kr. Likaså får man inte ha några aktuella betalningsanmärkningar. Man kan låna maximalt 10 000 kr, men även mindre belopp går att låna via smslån. Gemensamt för alla lånesummor är att kredittiden är 30 dagar. Kreditföretagen är noga med sina kunders integritet och därför hålls all kundkontakt konfidentiellt.

Man kan ansöka om smslån eller snabblån när som helst på dygnet, men utbetalningar sker under specifika öppettider som ni kan läsa mer om på hemsidan. Man får enbart ha ett lån i taget hos samma företag, men är välkommen att låna igen när man betalat tillbaka tidigare lån. Viktigt att notera är som tidigare nämnt att alla lån har en återbetalningstid på 30 dagar. Är man osäker på ifall man klarar av lånet bör man inte ta SMSlån.

Att låna på internet uppfattas av många som osäkert. Hela låneprocessen bedrivs dock mycket tydligt och är helt säker och företagen är stolta över att marknadsföra sig själva som ett företag man kan låna pengar av utan att vara orolig. Förutom säkerhet för kunder som tar lån har de ett trygghetssystem mot övriga bedrägerier.

Från början fanns flera grenar av hos många låneföretag men i dagsläget är mesta verksamheten inriktad på olika låneformer som mikrolån, snabblån och smslån. Dessa lån har sedan år 2000 beviljats till hundratusentals nöjda kunder över hela landet!

Information till låntagare

Det är otroligt viktigt att man är säker på sin förmåga att betala tillbaka lånet i tid innan man lånar pengar.

Desto enklare, mindre och snabbare ett lån är desto högre är i regel räntan. Är man i slutet på månaden och bara dagar från nästa lön är det i regel inga problem att ta mikrolån.

Smslån, snabblån, mikrolån, blancolån och andra typer av lån utan säkerhet är jättebra så länge man är säker på att kunna betala tillbaka. Är man inte det så ska man försöka lösa sina ekonomiska problem på andra sätt än genom internetlån.